Læg fiskene til optøning på en rist el. lign.
Kog quinoaen som anvist på pakken og skyl det i koldt vand.
Snit spidskålene fint, brug evt. et mandolinjern, og læg det i isvand (så det bliver helt sprødt).
Skær porrerne i skiver og kog dem 4 min. Læg dem herefter i isvand.
Skær abrikoserne i skiver og vend dem med spidskål, quinoa, porre, hakket estragon, sesamolie, citronolie og soyasauce og smag til med salt og peber.
Server straks salaten med færdigstegte sild.
Er der ekstra tid kan fiskene evt. lunes inden servering.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.