Fremgangsmetode

Udskriv

Læg fiskene til optøning på en rist el. lign.

Kog quinoaen som anvist på pakken og skyl det i koldt vand.

Snit spidskålene fint, brug evt. et mandolinjern, og læg det i isvand (så det bliver helt sprødt).

Skær porrerne i skiver og kog dem 4 min. Læg dem herefter i isvand. 

Skær abrikoserne i skiver og vend dem med spidskål, quinoa, porre, hakket estragon, sesamolie, citronolie og soyasauce og smag til med salt og peber.

Server straks salaten med færdigstegte sild.

TIP!

Er der ekstra tid kan fiskene evt. lunes inden servering.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.