Flæk og skræl græskaret og skrab kernerne ud.
Skær den ene halvdel i grove stykker og damp under låg i gulerodsjuice i ca. 1 time.
Sigt gulerodsjuicen fra og blend græskaret med smør til en lind puré. Tilsæt om nødvendigt gulerodsjuice, hvis den ikke er lind nok. Smag til med salt og peber.
Fyld puréen på sprøjtepose og hold den varm.
Skær den anden halvdel af græskaret i små tern og vend med citronolie, salt og peber.
Vend de smuttede bønner med sesamolie, salt og peber.
Anret rognen på knækbrødet med soyabønner, græskar og ghoa cress.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.