Fremgangsmetode

Udskriv

Skær broccolien i buketter og blancher den 6 min. i saltet vand. Kør buketterne på robot med parmesan og nødder og smag til med citronsaft, salt og peber.

Rør ricottaosten med hakket dild og smag til med salt og peber.

Pensl fiskene med æggehvide og drys med tørret chili og fennikelfrø.

Steg dem på en pande i olie til de er gyldne – ca. 4-5 min. på hver side.

Kog gnocchierne som anvist på emballagen og steg dem derefter gyldne på en pande.

Server de varme fisk med de stegte gnocchi, ricottaost og pesto.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.