Skær broccolien i buketter og blancher den 6 min. i saltet vand. Kør buketterne på robot med parmesan og nødder og smag til med citronsaft, salt og peber.
Rør ricottaosten med hakket dild og smag til med salt og peber.
Pensl fiskene med æggehvide og drys med tørret chili og fennikelfrø.
Steg dem på en pande i olie til de er gyldne – ca. 4-5 min. på hver side.
Kog gnocchierne som anvist på emballagen og steg dem derefter gyldne på en pande.
Server de varme fisk med de stegte gnocchi, ricottaost og pesto.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.