Fremgangsmetode

Udskriv

Bag avocadoerne hele i ovnen i 15 min. ved 200 °C.

Hak rødløget fint og vend det med kapers og groft-hakkede syltede hvidløg.

Krydr rødspættefileterne med salt og peber og bag dem i ovnen i 6 min. ved 200 °C.

Flæk de varme avocadoer og fjern stenene. Fyld dem med rejer, plukket skovsyre og finthakkede persille-stilke. 

Anret fiskene på et fad eller en tallerken med de varme avocadoer og drys med hvidløg-/kapersblandingen.

Hæld lidt citronolie over fiskene inden servering.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.