Bag avocadoerne hele i ovnen i 15 min. ved 200 °C.
Hak rødløget fint og vend det med kapers og groft-hakkede syltede hvidløg.
Krydr rødspættefileterne med salt og peber og bag dem i ovnen i 6 min. ved 200 °C.
Flæk de varme avocadoer og fjern stenene. Fyld dem med rejer, plukket skovsyre og finthakkede persille-stilke.
Anret fiskene på et fad eller en tallerken med de varme avocadoer og drys med hvidløg-/kapersblandingen.
Hæld lidt citronolie over fiskene inden servering.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.