Læg spinaten i bunden af en form. Rul eller fold rødspætterne og placer dem på spinaten. Hak tomaterne og læg dem ovenpå fisken.
Bland parmesan, olivenolie, fløde og revet hvidløg sammen. Smag til med salt og peber. Hæld blandingen over fisken.
Bag i ovnen i ca. 15 minuter ved 180°C.
Til fennikelsalaten skæres fennikel i tynde strimler. Tilsæt citronsaft og smag til med salt.
Server fisken med fennikelsalat og kogte kartofler med dild.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.