Fremgangsmetode

Udskriv

Sådan gør du

Grøn ramsløg/persille gel

  1. Sat med Agar agar. (standard 2 g agar agar 140 ml væske)
  2. Nye letsaltede danske kartofler grillet hårdt.
  3. Agurkerelish rørt med med fennikel samt løvstikke , citronsaft (citronskrællen bruger jeg til sauce)

Bajan Hotsauce

  1. Bajan hotsauce krydret med worchistershiresauce og knuste nelliker
  2. Hotsaucen er lavet lavet på planterester der er fermenteret og  kan laves på 1-2 uger)
  3. Vejledning af Bajaj hotsauce. Alle planterester fra daglig produktion skylles, gnubbes med salt. Skylles og dækkes med en saltlage på 2-2,5 % saltlage med de krydderier man selv ønsker. Mål ph værdi undervejs. Den skal være under 4. Skal det gå stærkt kan man vakuumpakke sine rester og krydderier og blende dem. Saucen er jævnet med citronskræl ( de indeholder meget pektin og kan bruges til at koldjævne ikkenewtonske væsker)
  4. Anret kartofler og Naturli Nuggets og gelé på en tallerken og top med fenikkelsalaten og Bajanhotsauce.
  5. Drys med frisk urter og blomster.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.