Fremgangsmetode

Udskriv

1

Kom piskefløde og vaniljemarv i en gryde og bring den til kogepunktet.

2

Pisk æggeblommer og sukker luftigt i en stor skål.

3

Hæld den varme flødemasse over i skålen imens du rører i den.

4

Kom Den Gamle Fabrik Marmelade Hindbær i bunden af crème brûlée form. Hæld flødemassen oveni.

5

Bag crème brûlée i ovnen ved ca. 125 °C i 35-40 min. til de er let dirrende i midten.

6

Køl dem helt af. Hæld et tyndt lag sukker på crème brûléen og karamelliser den med en crème brûlée brænder (alternativt under grill eller salamander).

7

Servér Hindbær crème brûlée med friske bær, chokoladedrys og mynte.

Næringsindhold

Energi pr- portion – 1142,3 KJ 272 kcal

Protein – 3,5 g

Kulhydrat – 15,9 g

Fedt – 21,5 g

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.