Kom piskefløde og vaniljemarv i en gryde og bring den til kogepunktet.
Pisk æggeblommer og sukker luftigt i en stor skål.
Hæld den varme flødemasse over i skålen imens du rører i den.
Kom Den Gamle Fabrik Marmelade Hindbær i bunden af crème brûlée form. Hæld flødemassen oveni.
Bag crème brûlée i ovnen ved ca. 125 °C i 35-40 min. til de er let dirrende i midten.
Køl dem helt af. Hæld et tyndt lag sukker på crème brûléen og karamelliser den med en crème brûlée brænder (alternativt under grill eller salamander).
Servér Hindbær crème brûlée med friske bær, chokoladedrys og mynte.
Energi pr- portion – 1142,3 KJ 272 kcal
Protein – 3,5 g
Kulhydrat – 15,9 g
Fedt – 21,5 g
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.