Kog quinoa som anvist på pakken.
Køl den af og rør den med hvedemel, skyr, salt og peber.
Lad den trække 30 min på køl.
Fordel dejen i en smurt tærteform. Forbag tærtebunden i ovnen i 20 min ved 200 grader.
Skær rødløg i både og sauter dem ved svag varme. Smag til med salt og peber.
Pisk æg og fløde sammen og smag til med salt og peber.
Læg løg i bunden af den forbagte tærtedej. Kom derefter Anamma Vego Formbar Fars, gedeost og rosmarin i og slut af med at hælde æggemassen i.
Bag tærten i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Orkla Foods
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.
Vi udsender ca. 8-10 gange om året vores nyhedsbrev til alle, der arbejder professionelt med mad i de danske køkkener. Læs om produktnyheder og få den seneste inspiration direkte fra de førende leverandører til den danske foodservice-branche.
Nej tak