Fremgangsmetode

Udskriv

1

Kog quinoa som anvist på pakken.

2

Køl den af og rør den med hvedemel, skyr, salt og peber.

3

Lad den trække 30 min på køl.

4

Fordel dejen i en smurt tærteform. Forbag tærtebunden i ovnen i 20 min ved 200 grader.

5

Skær rødløg i både og sauter dem ved svag varme. Smag til med salt og peber.

6

Pisk æg og fløde sammen og smag til med salt og peber.

7

Læg løg i bunden af den forbagte tærtedej. Kom derefter Anamma Vego Formbar Fars, gedeost og rosmarin i og slut af med at hælde æggemassen i.

8

Bag tærten i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.