Varm olien op i en gryde og svits løg og hvidløg i olie til de bliver klare, uden at de tager farve.
Hæld bouillon over og tilsæt timian og laurbærblade.
Lad suppen simre ved svag varme i 15 minutter.
Kom sennep i og lad suppen simre i yderligere 5 minutter.
Smag suppen til med salt og peber.
Skær brødet i skiver, drys med parmesan og sæt dem under ovnens grill, til osten smelter og brødene er gyldne.
Servér suppen med ostebrød i.
Energi pr. portion – 1455 KJ
Protein – 14%
Kulhydrat – 34%
Fedt – 52%
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.