Skær rødløget i tynde skiver og bland med salt.
Sæt det til afdrypning 10 min. i en sigte, skyl saltet af og dup dem tørre.
Bland løg og persille i det hakkede oksekød og form det til en pølse. Krydr med salt og peber og steg den ca. 8 min. til den er gennemstegt.
Lun og flæk brødet som til en hotdog.
Fyld det med salat, oksekød, Bähncke Agurke Relish og rødløg.
Energi pr. portion – 2181 KJ
Protein – 27%
Kulhydrat – 28%
Fedt – 45%
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.