Fremgangsmetode

Udskriv

1

Pisk fløden til flødeskum. Bland og mas vaniljekorn sammen med flormelis. Rør risengrøden sammen med vaniljesukkeret og de hakkede mandler.

2

Vend forsigtigt flødeskummet i og smag evt. til med lidt hvid portvin. Fordel kirsebærsauce og letknuste makroner i 10 glas og fyld op med riscreme.

3

Server straks evt. pyntet med lidt ekstra kirsebærsauce på toppen.

Næringsindhold

Energi pr- portion – 1483 KJ

Protein – 5%

Kulhydrat – 45%

Fedt – 50%

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.