Pisk fløden til flødeskum. Bland og mas vaniljekorn sammen med flormelis. Rør risengrøden sammen med vaniljesukkeret og de hakkede mandler.
Vend forsigtigt flødeskummet i og smag evt. til med lidt hvid portvin. Fordel kirsebærsauce og letknuste makroner i 10 glas og fyld op med riscreme.
Server straks evt. pyntet med lidt ekstra kirsebærsauce på toppen.
Energi pr- portion – 1483 KJ
Protein – 5%
Kulhydrat – 45%
Fedt – 50%
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.