Skær lam i rustikke stykker og brun dem af i en gryde i olivenolie. Tilsæt 2 finthakkede skalotteløg, hakket chili, presset hvidløg, rosmarin, hakket rød peber og tomat. Kom låg på og lad lammegryden simre i ca. 1 time til kødet er mørt.
Smag til med salt og peber. Hæld kogende letsaltet vand over couscousgryn og lad dem stå i 5-10 min. Rør med en gaffel et par gange mens couscousgrynene trækker. Skær agurk i tern og vend fetaost, 1 hakket skalotteløg og friske krydderurter i salaten.
Servér lammegryde med couscoussalat, friske krydderurter, Bähncke Karry Abrikos Dressing og Bähncke Cremefraiche dressing.
Energi pr. portion – 783,8 KJ
Protein – 8,3 g
Kulhydrat – 11,2 g
Fedt – 12,9 g
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.