Hak mandler og pistacienødder og bland dem med hørfrø og hampfrø.
Lun den kondenserede mælk til 40 grader.
Kom mandler, pistacienødder, hørfrøkerner, hampfrø, Sunsweet Svesker og kokosmel i.
Tilsæt havregryn, lidt ad gangen. Konsistensen skal være klistret, men hård at røre.
Kom blandingen i et fad beklædt med bagepapir.
Pres massen fladt sammen i en rektangel på ca. 10 x 20 cm.
Bag massen i ca. 60 min. ved 125 grader.
Afkøl på rist i ca. 15 min. Smelt chokolade over vandbad og skær bar ud i 10 stykker.
Dyp barer i chokolade og drys med hampfrø, tørret kornblomster eller andet.
Stil dem til afkøling. Server som mellemmåltid, snack eller lign.
Krydr baren med julekrydderi og server dem i juletiden.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.