Fremgangsmetode

Udskriv

Torsk i orly dej

  1. Skær torsken i passende stykker på ca. 30-40 g. Drys med lidt salt og sæt dem på køl i 1 time.
  2. Bland imens de øvrige ingredienser bortset fra øllet til en ensartet og glat dej, lad den hvile på køl.
  3. Varm olien op. Dup torskestykkerne tør for væske, bland øllet i dejen, dyp torsken i dejen og læg den straks i olien. Frittér i ca. 2 min. og læg dem på affedtningspapir. Drys med salt.


Fritterede jordskokker

  1. Varm olien op. Tilsæt jordskokkerne og fritter dem i 1-2 min.
  2. Lægges på affedtningspapir og drysses med salt.


Syltede rødløg

  1. Kog eddike og sukker op og tilsæt løg. Koges i 1 min., hæld på patentglas, læg låg på og stil dem på køl.


Agurkedressing

  1. Rør det hele sammen og smag til med salt og peber.


 

Anretning

  1. Tø brødene efter anvisning.
  2. Smør over- og underboller med agurkedressing.
  3. Fordel babysalatblade på underbollerne.
  4. Læg syltede rødløg på.
  5. Anret med torsk i orly dej.
  6. Fordel friterede jordskokker ovenpå og læg overbollerne på.
  7. Server med en båd bagt citron.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28, Hatting
8700 Horsens
Danmark
76285000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Torsk i orly-dej

Fritterede jordskokker

Syltede rødløg

Agurkedressing

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.