1. Afpuds mørbraden og lad kødet marinere i dressingen natten over. Alternativt kan de smøres på 15 minutter før den skal steges.
2. Steg mørbraden i smør 2 minutter på hver side og steg den færdig i ovnen i ca. 15 minutter ved 180° varmluft.
3. Kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 15 minutter. Hæld vandet fra og tilsæt 300 g smør, hakket dild, timian, salt og peber. Mos det hele let.
4. Riv bladene fra spidskålen i mindre stykker og damp det i ca. 25 sek. I en gryde. Vend herefter det sammen med 75 g smør samt saft og skal fra citronerne.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Good Food Group
Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
75711800
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.