1. Hak chokoladen fint og kom den i en skål
2. Kom fløde og honning i en gryde og kog det op. Tag gryden af varmen og tilsæt chokoladen (860 g) lidt af gangen mens der røres rundt.
3. Tilsæt cognac og rør rundt.
4. Skær smørret i tern og rør det ud i den lune chokolademasse, lad massen køle af og kom den i en sprøjtepose.
5. Temperer chokoladen (1 kg) ved at varme den op til 54 grader, køl den ned til 28 grader, og bring den så til 34 grader som er arbejdstemperatur,
6. Fyld formene og lad skallen stivne. Sprøjt chokolade massen i og fyld sidste lag chokolade i.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Good Food Group
Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
75711800
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.