1. Pluk 2/3 af rosmarinen og hak det groft. Hak ligeledes hvidløget.
2. Lun honningen op sammen med hvidløg og rosmarin. Vær opmærksom på det ikke må koge. Tag det herefter af varmen.
3. Steg svinebrystet ved 120 grader i 4 timer. Skru op for varmen til 200 grader og kom glaseringen på over to gange. krydder med salt og peber.
4. Kog kartoflerne møre og steg dem sprøde i lidt olie.
5. Anret og server
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Good Food Group
Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
75711800
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.