Fremgangsmetode

Udskriv

Sådan gør du:

1.      Pluk 2/3 af rosmarinen og hak det groft. Hak ligeledes hvidløget.

2.      Lun honningen op sammen med hvidløg og rosmarin. Vær opmærksom på det ikke må koge. Tag det herefter af varmen.

3.      Steg svinebrystet ved 120 grader i 4 timer. Skru op for varmen til 200 grader og kom glaseringen på over to gange. krydder med salt og peber.

4.      Kog kartoflerne møre og steg dem sprøde i lidt olie.

5.      Anret og server

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Good Food Group
Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
75711800
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.