1. Skær skrællen og det hvide af appelsinerne. Skær dem herefter i skiver af 1 cm.
2. Varm en pande op og steg dem med honning.
3. Skræl de gule beder og skær dem i både eller i skiver. Kog bederne møre og steg dem herefter i lidt smør og honning
4. Snit kålen fint, og vend det sammen med mix salaten, smag det til med eddike, olie salt og peber
5. Vend appelsinerne og beder sammen med hvidkålen. Anret og server salaten med urter ovenpå.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Good Food Group
Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
75711800
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.