Fremgangsmetode

Udskriv

Sådan gør du

1.   Skyl rodfrugterne, og skær toppen af. Halvdelen af rodfrugterne skæres i stave, den anden halvdel skæres i tern af ca 1x1 cm.

2.   Kog eddike, honning, peber og laurbær op og hæld det over ternene. Lad det trække i 12-24 timer. 

3.   Forvarm en ovn til 200 grader. Kom stavene på en bageplade og kom honning over dem. Drys med salt og peber og bag dem til de får farve. Vend rundt i stængerne, så de bliver bagt ens.

4.   Skær rugbrødet i tern eller i skiver og steg det sprødt i smør på en pande. Drys til sidst med salt. 

5.   Anret salaten i en skål med friske urter. 

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Good Food Group
Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
75711800
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Rodfrugter

Marinade

Rugbrød

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.