1. Forvarm en ovn på 230 grader (alm. ovn).
2. Kog honningen og eddiken op.
3. Skær torsken ud i passende portioner.
4. Kom fisken på et stykke bagepapir og hæld den varme honning-eddike lage ud over fisken.
5. Tilsæt salt og peber. Fordel dild og halvdelen af persillen ud over fisken.
6. Luk bagepapiret med fisken som en pakke.
7. Kog kartoflerne møre og del dem herefter i halve.
8. Vend forårsløgene i lidt olie.
9. Bag forårsløgene i ovnen i 3-5 min.
10. Sæt fisken ind og bag den i ca. 10 min.
11. Varm vand og smør op og kog radisserne i 2 min.
12. Tag radisserne op og gem kogelagen.
13. Hak den resterende halvdel persille groft.
14. Kom kartoflerne i kogelagen og tilføj persillen.
15. Tilsæt salt og peber.
16. Anret fisken i papiret med kartofler, radisser og grillede forårsløg og pynt herefter med urter.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Good Food Group
Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
75711800
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.