1. Pisk fløden let.
2. Tænd ovnen på 175 grader alm. ovn.
3. Pisk blommerne hvide og luftige med sukker.
4. Vend fløde og æggemassen sammen og tilsæt Hverdags Honning.
5. Sæt massen i fryseren i mindst 6 timer.
6. Mariner de friske jordbær i Akacie Honning og lad dem trække et par timer.
7. Hak den hvide chokolade fint og bag den på et stykke bagepapir i ca. 10 min. eller til det er gyldenbrunt.
8. Afkøl det hvide chokolade og hak herefter chokoladen.
9. Drys chokoladen over jordbærerene.
10. Server med is og pynt med skovsyre.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Good Food Group
Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
75711800
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.