Fremgangsmetode

Udskriv

Sådan gør du

1.   Forvarm en ovn på 220 grader. Hak chokoladen og bag den til den bliver brun i ca. 10 min.

2.   Fordel bærerne i skåle og kom honningen over. Bag skålene ved 220 grader i 5 min.

3.   Pisk creme fraichen tyk og hak den afkølede chokolade.

4.   Anret creme fraiche ovenpå bærerne og drys med hakket chokolade. Pynt med melisse eller skovsyre.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Good Food Group
Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
75711800
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.