1. Kom stjerneanis og kanel i en gryde sammen med honning. Varm ingredienserne op til at det bliver mere flydende, og tag dem herefter af varmen. Lad den flydende masse trække lidt.
2. Drys salt på anden og pensel den med glaseringen over 3-4 gange under stegningen. Steg anden ved 150 grader i 3 timer.
3. Tilsæt 8 dl. vand i bradepanden 1 time før anden er færdig.
4. Læg kartoflerne i en gryde og hæld herefter vand over til kartoflerne er dækket. Drys kartoflerne med salt og bring vandet i kog. Lad herefter kartoflerne simre til de er kogt møre.
5. Smelt smørret i en gryde og kom herefter mel i. Pisk ingredienserne til en ens masse og kom skyen fra bradepanden i. Smag til med salt og peber.
6. Anret anden med lidt timian eller andre urter og server med kogte kartofler og skysauce.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Good Food Group
Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
75711800
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.