1. Forvarm ovnen til 180°. Vend cherrytomaterne med honningen og 50 g olivenolie og bag dem i ca. 20 min.
2. Skær brødet ud i 2 x 2 cm og vend dem med 50 g olivenolie. Drys med flagesalt og bag dem sammen med cherrytomater i ca. 15 min.
3. Skær courgetter og aubergine i mundrette stykker og steg dem af på en meget varm pande, lidt ad gangen, så det ikke begynder at koge på panden.
4. Vend det hele sammen og smag til med salt og peber. Pynt evt. af med timian på toppen.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Good Food Group
Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
75711800
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.