Fremgangsmetode

Udskriv

1.     Forvarm ovnen til 180°. Vend cherrytomaterne med honningen og 50 g olivenolie og bag dem i ca. 20 min.

2.     Skær brødet ud i 2 x 2 cm og vend dem med 50 g olivenolie. Drys med flagesalt og bag dem sammen med cherrytomater i ca. 15 min.

3.     Skær courgetter og aubergine i mundrette stykker og steg dem af på en meget varm pande, lidt ad gangen, så det ikke begynder at koge på panden.

4.     Vend det hele sammen og smag til med salt og peber. Pynt evt. af med timian på toppen.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Good Food Group
Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
75711800
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.