1. Mel, smør og salt blendes i en foodprocessor til en ”savsmuldslignende” konsistens.
2. Tilsæt vand ind til massen samler sig.
3. Del dejen i to og lad dejen hvile 45 minutter på køl – pak den ind i husholdningsfilm.
4. Rul dejen ud på to bradepander, beklædt med bagepapir.
5. Bag bunden i ca. 15-20 min. på 160° varmluft. Lad bunden afkøle.
6. Bland gedefriskost og creme fraiche inden det smøres på.
7. Top med hakkede valnødder, akaciehonning, salt og peber samt grofthakkede persille.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Good Food Group
Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
75711800
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.