Fremgangsmetode

Udskriv

Tilberedning

1. Mel, smør og salt blendes i en foodprocessor til en ”savsmuldslignende” konsistens. 

2. Tilsæt vand ind til massen samler sig. 

3. Del dejen i to og lad dejen hvile 45 minutter på køl – pak den ind i husholdningsfilm.

4. Rul dejen ud på to bradepander, beklædt med bagepapir. 

5. Bag bunden i ca. 15-20 min. på 160° varmluft. Lad bunden afkøle. 

6. Bland gedefriskost og creme fraiche inden det smøres på.

7. Top med hakkede valnødder, akaciehonning, salt og peber samt grofthakkede persille.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Good Food Group
Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
75711800
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Tærtebund

Fyld

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.