1. Kog nudlerne i kogende vand efter posens anvisning (som regel mellem 4-6 minutter afhængig af type). Skyl efterfølgende nudlerne i koldt vand og sæt dem til side.
2. Rengør forårsløgene og snit dem fint.
3. Rist nødderne på en pande ved middelvarme, de skal være let gyldne. Lad dem afkøle og hak dem groft.
4. Pluk broccoli i mindre buketter og steg dem på en meget varm pande i olie, indtil de får en flot mørk farve. Vend dem sammen med nudler, edamame bønner og forårsløg.
5. Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen. Vend dressingen sammen med salaten og anret den på et fad. Top med ekstra ristede cashewnødder og fintsnittet forårsløg.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Good Food Group
Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
75711800
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.