Fremgangsmetode

Udskriv

Sådan gør du:

1.      Pisk blommer og lynghonning luftigt.

2.      Udblød husblas i koldt vand. Lun vand og citronsaften i en gryde og smelt herefter husblassen heri.

3.      Pisk fløden let.

4.      Vend de pisket blommer og citronsaften sammen, Vend massen sammen med fløden, når det er under 30 grader. Kom moussen i forme og sæt den på køl i mindst 4-5 timer.

5.      Kog honning og havtorn op og blend det herefter. Sigt massen og tilsæt evt. lidt vand, hvis saucen er for tyk. Smag til med ekstra honning.

6.      Udblød husblas i koldt vand. Kog akaciehonning op med vand og smelt husblassen heri. Lad den køl lidt af, og hæld så lagen oven på den faste honningmousse.

7.      Anret desserten og server.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Good Food Group
Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
75711800
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Mousse

Sauce

Gele

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.