1. Pisk blommer og lynghonning luftigt.
2. Udblød husblas i koldt vand. Lun vand og citronsaften i en gryde og smelt herefter husblassen heri.
3. Pisk fløden let.
4. Vend de pisket blommer og citronsaften sammen, Vend massen sammen med fløden, når det er under 30 grader. Kom moussen i forme og sæt den på køl i mindst 4-5 timer.
5. Kog honning og havtorn op og blend det herefter. Sigt massen og tilsæt evt. lidt vand, hvis saucen er for tyk. Smag til med ekstra honning.
6. Udblød husblas i koldt vand. Kog akaciehonning op med vand og smelt husblassen heri. Lad den køl lidt af, og hæld så lagen oven på den faste honningmousse.
7. Anret desserten og server.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Good Food Group
Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
75711800
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.