Fremgangsmetode

Udskriv

Andebryst

1. Rids andebrysterne og steg dem på skindet på en pande ved medium varme.

2. Når skindet er gyldent, hældes fedtet fra og dressingen og chiliflagerne tilsættes.

3. Andebrysterne kommes i ovnen i ca. 10-12 min ved 180° varmluft.

4. Når andebrysterne er færdige, skal de hvile ca. 10 min.
 

Rødkålssalat

1. Rist valnødder på en tør pande i et par minutter, til de har taget lidt farve.

2. Rådkålen snittes fint og vendes sammen med granatæblekernerne og ristede valnødder.

3. Skær det glaseret andebryst i skiver og servér med salaten.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Good Food Group
Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
75711800
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.