1. Rids andebrysterne og steg dem på skindet på en pande ved medium varme.
2. Når skindet er gyldent, hældes fedtet fra og dressingen og chiliflagerne tilsættes.
3. Andebrysterne kommes i ovnen i ca. 10-12 min ved 180° varmluft.
4. Når andebrysterne er færdige, skal de hvile ca. 10 min.
1. Rist valnødder på en tør pande i et par minutter, til de har taget lidt farve.
2. Rådkålen snittes fint og vendes sammen med granatæblekernerne og ristede valnødder.
3. Skær det glaseret andebryst i skiver og servér med salaten.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Good Food Group
Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
75711800
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.