1. Bland mel, vand og gær sammen og ælt det på maskine i ca. 10-12 min.
2. Tilsæt 100 g oliven, 20 g olivenolie, salt og honning til dejen og lad den yderligere røre i ca. 2 min.
3. Kom dejen i en smurt bradepande og lad den stå i ca. 30 min på bordet. Stil den på køl natten over.
4. Dagen efter tages brødet ud. De sidste oliven, olie og den hakkede rosmarin kommes på toppen af brødet. Herefter skal brødet hæve i ca. 1-1,5 time på køkkenbordet.
5. Forvarm ovn til 225°
6. Kom brødet i ovnen og bag det på 225° i 15 min, skru herefter ned på 195° og bag det yderligere i ca. 35-45 min.
Kernetemperaturen på brødet skal være 95-97°.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Good Food Group
Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
75711800
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.