1. Lun mælken og opløs gær og smør heri. Tilsæt æg, honning og salt.
2. Tilsæt mel lidt ad gangen og ælt dejen godt igennem til den er glat og lind.
3. Smør en springform på 32 cm med lidt olie/smør/sprayfedt og del dejen i 10-14 stykker.
4. Form stykkerne til boller og læg dem som et møllehjul i springformen.
5. Beklæd formen med husholdningsfilm og sæt den på køl i 8-12 timer.
6. 1 time før bagning skal bollerne ud og få stuetemperatur.
7. Pensl bollerne med olivenolie og top med tørrede krydderier.
8. Bag på 190° varmluft i 25 minutter, til bollerne er gyldne.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Good Food Group
Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
75711800
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.