1. Halvér auberginerne og rids kødet i tern.
2. Pensl med olivenolie og drys med salt og peber.
3. Bag dem i 30 min. på 180° varmluft.
Dukkah
1. Rist alle ingredienser af på en tør pande, til det begynder at tage farve og dufter.
2. Kom det hele i en minihakker og blend til en fin krydderblanding.
Tahincreme
1. Bland alle ingredienser sammen til en tahincreme.
Anret auberginerne på et fad og servér med tahincreme, dukkah, granatæblekerner og koriander.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Good Food Group
Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
75711800
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.