Fremgangsmetode

Udskriv

Tilberedning

1. Halvér auberginerne og rids kødet i tern. 

2. Pensl med olivenolie og drys med salt og peber. 

3. Bag dem i 30 min. på 180° varmluft.

Dukkah
1. Rist alle ingredienser af på en tør pande, til det begynder at tage farve og dufter. 

2. Kom det hele i en minihakker og blend til en fin krydderblanding.

Tahincreme
1. Bland alle ingredienser sammen til en tahincreme.

Anret auberginerne på et fad og servér med tahincreme, dukkah, granatæblekerner og koriander.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Good Food Group
Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
75711800
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Tahincreme

Dukkah

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.