Fremgangsmetode

Udskriv

1. Varm ovnen op til 180° varmluft.

2. Skyld kartoflerne godt og skær dem herefter i både. Vend dem i olie og salt. Bag kartoflerne i ovnen i 30 minutter, til de er lettere gyldne og sprøde. Lad dem kort afkøle, inden de vendes i ruccola.

3. Skær citronen i skriver og placer dem i et ildfastfad. Kom laksefilet ovenpå og smør hver filet med dressingen Sennep & Urter. Når der er 15 minutter tilbage af kartoflernes tilberedningstid, sættes laksen ind i ovnen.

4. Hak dild groft og rør det sammen med creme fraiche. Smag til med salt, peber og citronsaft. 

5. Servér laksen med kartoffelsalat og creme fraiche dressing.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Good Food Group
Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
75711800
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Kartoffelsalat

Bagt laks

Creme fraiche dressing

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.