1. Varm ovnen op til 180° varmluft.
2. Skyld kartoflerne godt og skær dem herefter i både. Vend dem i olie og salt. Bag kartoflerne i ovnen i 30 minutter, til de er lettere gyldne og sprøde. Lad dem kort afkøle, inden de vendes i ruccola.
3. Skær citronen i skriver og placer dem i et ildfastfad. Kom laksefilet ovenpå og smør hver filet med dressingen Sennep & Urter. Når der er 15 minutter tilbage af kartoflernes tilberedningstid, sættes laksen ind i ovnen.
4. Hak dild groft og rør det sammen med creme fraiche. Smag til med salt, peber og citronsaft.
5. Servér laksen med kartoffelsalat og creme fraiche dressing.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Good Food Group
Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
75711800
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.