1. Bland de tørre ingredienser i en skål. Riv citronskal.
2. Smelt smørret.
3. Bland først mælken i de tørre ingredienser, herefter det smeltede smør og til sidst ægget. Bland ingredienserne godt sammen til en glat dej.
4. Pisk herefter honningen i dejen.
5. Steg pandekagerne 1 ½ minut på hver side i lidt smør.
1. Pisk mascarpone og Morgentopping godt sammen.
2. Pisk fløden til flødeskum.
3. Tilsæt flødeskummen til mascarponecreme og pisk det sammen til en luftig masse.
3. Drys eventuelt friske bær, mynte og Morgentopping over cremen.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Good Food Group
Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
75711800
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.