Fremgangsmetode

Udskriv

Yoghurtmarinade

Rør yoghurt, citronsaft og -skal, sukker, salt og peber godt sammen
Bland hvidkål sammen med marinaden og lad den trække i ca. ½ time. Vend ærter i og smag til. Pynt med røgede mandler eller cashewnødder.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 3920 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 26 %
Kulhydrat: 50 %
Fedt: 24 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Yoghurtmarinade

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.