Fremgangsmetode

Udskriv

Røget kylling

Bring vand, salt og sukker i kog. Lad det køle af i køleskabet. Parter kyllingerne i 4-8 stykker hver, rens og skyl dem godt. Kom kyllingen i lagen og lad dem trække tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Dup kødet godt tørt og gnid det med olie, salt og peber. Læg stykkerne på en rist i en gastronom med lidt røgsmuld i bunden. Læg endnu en gastronom på som låg og ryg kyllingestykkerne i 10-15 min. Steg dem færdige i ovnen – til de har en kernetemperatur på ca. 75°.

Hybenkompot

Bring alle ingredienserne i kog og kog det ved jævn varme og under låg i 25-35 min. Hæld kompotten på skoldede glas.

Øllebrødsflager

Bring alle ingredienserne i kog og kog dem ved jævn varme og uden låg. Pisk det godt sammen og rør ofte. Smør det ud i et meget tyndt lag på bagepapir og bag det i ovnen.

Hytteost rørt med strandkarsepesto

Hytteost rørt med strandkarsepesto: Blend alle ingredienserne undtagen hytteost. Rør pestoen sammen med hytteosten.
Riv det røgede kyllingekød i grove stykker og anret med lidt hytteost rørt med strandkarsepesto og lidt hybenkompot. Pynt med rugbrødsflager delt i grove stykker og brøndkarse.

Stegetid for kylling

Ca. 1½-2 timer ved 100°.

Bagetid for øllebrødsflager

Ca. 1½ time ved 120°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 19980 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 28 %
Kulhydrat: 31 %
Fedt: 41 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Røget kylling

Hybenkompot

Øllebrødsflager

Hytteost rørt med strandkarsepesto

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.