Fremgangsmetode

Udskriv

Dagen før

Skyl kikærterne og sæt dem i blød i mindst 8 timer. Kassér udblødningsvandet.

Kogelage til kikærter

Kog kikærterne i vand med salt ved svag varme og under låg i ca. 20 min. eller til de er møre. Tilsæt rodfrugterne og lad dem koge med de sidste 3 min. Hæld vandet fra og lad kikærter og rodfrugter køle af.

Yoghurtmarinade

Bland yoghurt, mynte, garam masala og peber godt sammen. Vend dressingen med de afkølede bønner og rodfrugter. Smag til. Pynt med frisk mynte.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 6970 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 25 %
Kulhydrat: 61 %
Fedt: 14 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Yoghurtmarinade

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.