Fremgangsmetode

Udskriv

Ymerfromage

Rør ymer og citronskal sammen og lad ymeren tempere til stuetemperatur. Udblød husblassen i koldt vandt. Pisk sukker, vaniljekorn og æggeblommer til et hvidt skum. Pisk fløden til et let skum. Smelt husblassen sammen med citronsaften og vend den sammen med den luftige æggesnaps. Vend æggesnapsen i ymeren, og vend til sidst den letpiskede fløde forsigtigt i. Fordel fromagen i 10 forme og frys den.

Rugbrødsbund

Bland alle ingredienserne sammen og fordel blandingen i bunden af 10 muffinsforme. Bag bundene til rugbrødet er ristet og gyldent.

Bergamotte-broken gel

Kog bergamotte- og citronsaft, vand og sukker op. Stavblend agar, citras og gellan i saften. Køl ned til geleen har sat sig, og blend den så helt glat.

Anretning

Placer de frosne fromager oven på rugbrødsbundene og lad dem tø. Sprøjt dutter af broken gel på toppen af hver fromage, pynt med citronverbena og hvid chokolade.

Bagetid

Ca. 20-25 min. ved 180 grader - traditionel ovn.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 13410 kJ

Energifordeling:

Fiber: 14.6 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 46 %
Fedt: 45 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Ymerfromage

Rugbrødsbund

Bergamotte-broken gel

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.