Fremgangsmetode

Udskriv

Ymerfromage

Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Pisk sukker, æggeblomme og vaniljepulver til en luftig æggesnaps. Vend ymer og flødeskum i. Træk husblassen op af vandet og smelt den. Vend husblassen i blandingen.

Bagte rabarber

Bland rabarberstykker, eddike, ingefær og sukker i en bradepande. Bag rabarberne i ovnen. Vend forsigtig i dem undervejs. Lad rabarberne køle af.

Crumbledrys

Bland mel og sukker og smuldr smørret i melblandingen. Fordel blandingen på en plade med bagepapir og bag det i ovnen til det er gyldent og sprødt. Lad crumbledrysset køle af.
Fordel de bagte rabarber og crumbledrys på fromagerne.

Bagetid - rabarber

Ca. 10 min. ved 225°.

Bagetid - crumbledrys

5-7 min. ved 225°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 12900 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 8 %
Kulhydrat: 44 %
Fedt: 48 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Ymerfromage

Bagte rabarber

Crumbledrys

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.