Fremgangsmetode

Udskriv
Skær dadlerne i mindre stykker og kog dem med vandet et par minutter til dadlerne er bløde. Tilsæt mælk, kakao, kanel og cayennepeber og varm kakaoen op under omrøring. Blend det hele, så dadlerne er helt blendet ud. Varm evt op igen. Pisk flødeskummen sammen med ingefær. Server kakaoen rygende varm i små glas eller kopper og top op med en lille klat iskold flødeskum. Dette er kakao for voksne. Super intens i smagen og med masser af varme og fylde. Drikken kan også serveres med en kugle vanilleis eller alternativt afkøl kakaoen og server den med isterninger.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 4640 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 12 %
Kulhydrat: 45 %
Fedt: 43 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.