Fremgangsmetode

Udskriv

Marinerede skalotteløg

Overhæld de tørrede løgskiver med eddiken og lad dem trække i mindst 1 døgn.

Yoghurt topping

Kom de marinerede skalotteløg, yoghurt, smør, salt og dild i en lille foodprocessor. Kør blandingen til en glat creme. Fordel en god spsk. yoghurtmarinade på hvert stykke torsk og bag det i ovnen

Tips

Soltørrede skalotteløg kan købes i mellemøstlige supermarkeder/købmænd. I stedet for soltørrede skalotteløg kan du bruge ¼ zittauerløg. Lav evt. en stor portion marinerede løgskiver og brug dem til andre typer dip og dressinger.

Bagetid

10-12 min. ved 160°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 5630 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 74 %
Kulhydrat: 2 %
Fedt: 24 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Marinerede skalotteløg

Yoghurt topping

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.