Fremgangsmetode

Udskriv

Syltede løg

Mariner de tynde løgbåde i eddiken og lad stå minimum 30 minutter - eller forbered dem evt. dagen før. De kan stå på køl en uge. Kom tomaterne i en skål og mas dem let med hænderne sammen med de syltede løg, olivenolie og salt, så der bliver en dejlig saft i bunden af salaten.Vend bønnerne i tomaterne og tilsmag evt. med ekstra eddike, salt og peber.
Kog de grønne bønner i rigelig saltet vand og køl dem hurtigt ned.

Croutoner

Knæk eller skær brødet i store tern. Vend med olivenolie, salt, timian, hvidløg og peber. Bag croutonerne i ovnen til de er sprøde og gyldne.

Basilikumfløde

Pisk fløden til et let skum og bland den med hakket basilikum. Smag til med salt og peber.
Vend de sprøde croutoner i tomatsalaten og lad den stå et par minutter, så brødet opsuger lidt af tomatsaften. Anret salaten i et dybt fad og hæld basilikumcremen over. Pynt evt. med basilikum.

Bagetid

12-14 min. ved 175°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 7590 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 45 %
Fedt: 46 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Syltede løg

Croutoner

Basilikumfløde

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.