Fremgangsmetode

Udskriv

Sprødt kyllingeskind

Læg kyllingeskind på en bageplade og steg dem i ovnen - til de er gyldne og sprøde. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle og hak det sprøde skind groft.

Stuvede grøntsager

Lun hønsebouillonen. Smelt smørret i en anden gryde og tilsæt mel under omrøring. Tilsæt den lune hønsebouillon og kog sovsen op under piskning. Kog sovsen igennem i 7-8 min. Rør fløde og æggeblommer sammen og pisk det i sovsen. Kog yderligere i ca. 2 min. Sigt sovsen og tilsæt citronskal og -saft, salt og peber. Sovsen skal være let cremet. Kom gulerodstern og ærter i stuvningen og lad det koge med i 2-3 min, så grønsagerne bliver varmet igennem, men stadig er sprøde.
Tag gryden af varmen og vend de stuvede grønsager med hakket kørvel.
Fyld tarteletterne med de stuvede grøntsager og top med sprødt kyllingeskind.

Bagetid

15-20 min. ved 180°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 21700 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 7 %
Kulhydrat: 30 %
Fedt: 63 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Sprødt kyllingeskind

Stuvede grøntsager

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.