Fremgangsmetode

Udskriv

Dej

Tilsæt vand, surdej, gær og de øvrige ingredienser i en røreskål. Ælt dejen i en røremaskine ved laveste hastighed i 3 min. Skru op til højeste hastighed og ælt dejen videre i 7 min.

Fyld

Smelt smørret i en pande og svits løgene ved svag varme i ca. 15 min.
Rør skyr, fløde og hvidløg sammen.
Rul dejen tyndt ud til en rund bund og smør den med skyrblandingen. Fordel løg og bacon på bunden - og bag den i ovnen til den er gylden og sprød.

Bagetid

5-6 min. ved 270°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 21540 kJ

Energifordeling:

Fiber: 64 g
Protein: 16 %
Kulhydrat: 40 %
Fedt: 44 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Dej

Fyld

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.