Fremgangsmetode

Udskriv

Dej

Kom alle ingredienser til dejen i røremaskinen og ælt i minimum 20 min. til dejen hænger sammen i en glat og smidig klump. Lad dejen hæve 30 min. på køkkenbordet eller natten over i køleskabet.
Læg kartofler og beder i koldt vand, så stivelsen trækkes ud af grønsagerne.

Gedeost-flødedressing

Kom gedeost og fløde i foodprocessoren og blend det til en tyk creme. Tilsæt evt. lidt vand. Smag til med salt og peber.
Kom lidt mel på bordet. Del pizzadejen i 4 portioner og udrul pizzabundene så tyndt som muligt. Opvarm ovnen til 250°. Drys bagepladerne med lidt mel og læg bundene på pladerne. Læg et tyndt lag kartofler og beder på pizzabundene og dryp med olie, rosmarin og salt. Bag pizzaerne sprøde og gyldne. Dryp straks med gedeost-flødedressing. Skær pizzaerne ud i passende stykker og server straks. Fx med en sprød salat eller marinerede tomater.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 27120 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 10 %
Kulhydrat: 50 %
Fedt: 40 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Dej

Gedeost-flødedressing

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.