Fremgangsmetode

Udskriv
Skær blomkålen ud i store stykker med blade, stok og det hele. Smelt kokosfedtet og tilsæt karry og kommen. Rist det hele godt igennem i ca. 5 min. Hæld kryddersmørret over blomkålen og tilsæt salt og peber. Ælt det hele godt sammen, så krydderierne kommer godt ind i kålen. Bag blomkålen i ovnen så krydderier og kål bliver godt ”brændt” igennem og får lidt farve. Kålen må gerne være al dente.

Dressing

Pisk en dressing sammen af sennep, hyldeblomsteddike, olie, salt og peber. Riv bladbederne i grove stykker og vend med olie-eddike-dressing.

Sankthansurt tzatziki

Skær sankthansurt i grove strimler - gem lidt hele blade og blomster til pynt, Bland de strimlede urter med yoghurt og salt og lad det trække et øjeblik. Anret bladbede-salaten på et stort, smukt fad og læg de lune blomkål herpå. Top til sidst det hele af med klatter af tzatziki og hele sankthansurter og blomster.

Bagetid

10-15 min. ved 220°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 4480 kJ

Energifordeling:

Fiber: 37.1 g
Protein: 17 %
Kulhydrat: 23 %
Fedt: 60 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Dressing

Sankthansurt tzatziki

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.