Fremgangsmetode

Udskriv

Brøddej

Smuldr gæren ud i røremaskinens skål. Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen i lavt gear i 25 min. Den lange æltetid er vigtig, for det sikrer en elastisk dej. Lad dejen hvile i ca. ½ time. Udrul dejen tyndt, til en lang rektangel og del i 10 trekanter. Sæt dejstykkerne på en plade med bagepapir og fordel ca. 20 g brie i skiver på hver. Lad dejen hæve lunt i ca. 20 min. Tryk små huller i dejen med en finger, så osten samles heri når brødes bages. Bag brødene i ovnen til osten er smeltet og brødet lysebrunt og færdigt. Alternativt, bag brødene på pizzastenen i grillen, hvis vejret er til udendørs aktiviteter.

Topping

Snit aspargesene i lange tynde strimler og kom dem i en skål med plukket ramsløg, persillekviste og brøndkarsestængler. Vend det hele let med lidt olivenolie og friskkværnet peber. Kom én skive skinke på hvert brød og top op med en stor håndfuld urter.

Bagetid

10-15 min. ved 200°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 13650 kJ

Energifordeling:

Fiber: 32.7 g
Protein: 14 %
Kulhydrat: 50 %
Fedt: 36 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Brøddej

Topping

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.