Fremgangsmetode

Udskriv

Smørristede Karl Johan svampe

Brun smørret og steg svampene ved jævn varme i ca. 15 min. - eller til væsken er fordampet og de begynder at blive gyldne. Smag til med salt og peber.

Karamelliserede tyttebær

Lad sukkeret smelte ved jævn varme. Tilsæt smørret og lad det smelte. Kom tyttebærrene i og steg dem ved jævn varme i ca. 6 min. - eller til det begynder at tykne let og karamellisere.
Anret de smørristede svampe, karamelliserede tyttebær og ost i portionsskåle.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 7650 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 17 %
Kulhydrat: 25 %
Fedt: 58 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Smørristede Karl Johan svampe

Karamelliserede tyttebær

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.