Fremgangsmetode

Udskriv
Dup laksen tør med køkkenrulle og gnid den ind i tandoori krydderi. Steg laksen kort ved høj varme på alle sider, så den bliver "sodet".

Mynteyoghurt

Bland yoghurt med agurk og mynte. Smag til med salt og peber.

Servering

Skær laksen i skiver og læg den på et fad sammen med mynteyoghurt og radiser. Dryp med olie og drys med flagesalt. Pynt med mynteblade og server.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 7380 kJ

Energifordeling:

Fiber: 15.5 g
Protein: 32 %
Kulhydrat: 11 %
Fedt: 57 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Mynteyoghurt

Tilbehør

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.