Fremgangsmetode

Udskriv

Yoghurtmarinade

Bland yoghurt, ingefær og de øvrige ingredienser godt sammen. Smag til.
Blancher blomkålsbuketterne i saltet vand i ca. 4 min. Læg dem i koldt vand og lad dem køle af. Kom blomkålsbuketterne i et dørslag og lad dem dryppe helt af. Vend blomkålen sammen med yoghurtmarinaden og lad dem marinere 2-4 timer på køl. Kom den marinerede blomkål og alt marinaden i et ovnfast fad. Bag blomkålen i ovnen. Pynt blomkålsfadet med cashewnødder og koriander.
Server den tandoorikrydrede blomkål sammen med grillet flanksteak og groft brød.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 180°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 28470 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 30 %
Kulhydrat: 40 %
Fedt: 30 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Yoghurtmarinade

Pynt

Hertil

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.