Fremgangsmetode

Udskriv

Ansjosfløde

Hak ansjoser og hvidløg og vend det sammen med fløde, yoghurt, honning, citronskal og -saft. Lad dressingen stå i mindst 10 min. og smag til.
Tag bladene af blomkålshovederne, skyl demi koldt vand og lad dem dryppe grundigt af. Del blomkålshovederne i 8 "lagkagestykker". Varm olien i en stor pande og steg blomkålsstykkerne på skærefladen i ca. 3 min. på hver side - til de er gyldne og let brankede på overfladen. Drys med salt og peber. Tag blomkålen af panden og læg den på et fad. Hæld ansjosfløden på de stegte blomkålsstykker og drys med forårsløg.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 10530 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 11 %
Kulhydrat: 42 %
Fedt: 47 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Ansjosfløde

Pynt

Tilbehør

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.